Mainos- ja ikkunateippaus

Laadukkaat mainosteippaukset ja ikkunateippaukset Turussa ja Varsinais-Suomessa

Ikkunoissa se ilme piilee

Näyteikkunoiden tarkoituksena on herättää asiakkaiden huomio, luoda mielikuvia yrityksestä ja tukea yrityksen markkinointia. Niinhän se on, että tyylikkäällä mainosteippauksella saadaan ovipumppu laulamaan! Näyttävä ikkunateippaus näkyy katukuvassa 24/7.

Meiltä saat myös näkösuojaksi tai somistamiseen tarkoitetut hiekkapuhalluskalvot, aurinkosuojakalvot ja muut erikoiskalvot, kuten turvakalvot. Kun kyseessä on ikkunateippaus, ovat toteutuksemme paikallaan. KRM Group Oy toteuttaa mainos- ja ikkunateippauksia mm. Turku–Kaarina–Raisio–Naantali–Salo-alueella ja muualla Varsinais-Suomessa. 

Merkillisen näkyvää mainosteippausta

Tuotemerkit, logot ja markkinoitavat tuotteet saadaan liikehuoneistossa sekä myymälöissä esille käyttämällä kohteeseen parhaiten soveltuvia materiaaleja. Yhdet materiaalit toimivat paremmin seinäpinnoilla, toiset suoraan kalusteissa ja kolmannet vaikkapa lattiassa. Teippimateriaali tulee valita sijainnin ja siihen kohdistuvan kulutuksen mukaan. Esimerkiksi ikkunateippien tulee kestää aurinkoa ja pesemistä.

Lisäpotkua erottuvuuteen saadaan foam-levystä valmistetuilla ja haluttuun sävyyn maalatuilla 3D-logoilla, -teksteillä sekä -kuvioilla. Meiltä saat ideat ja ratkaisut näyttävän mainosteippauksen toteutukseen. 

Ikkunateippaus suojaa valolta, lämmöltä ja murroilta

Auringonsuojakalvo toimii kuin äänetön ilmastointi. Aurinkosuojakalvolla saadaan aikaan tuntuvia säästöjä jäähdytyksen tuomissa energiakuluissa. Osa kalvoistamme toimii samalla myös näkösuojana.

Turvakalvoilla suojataan huomaamattomasti omaisuus ja estetään sisäänpääsy rikotusta ikkunasta. Turvakalvo tekee lasista sitkeän ja erityisen kestävän. Se on kustannustehokas tapa ehkäistä varkauksia. Turvakalvo toimii tapaturmatilanteessa myös sirpalesuojana. Katso myös Solar Gard -suojakalvot »

Tarvetta ikkuna- tai mainosteippaukselle?

KRM Group Oy toteuttaa ikkunateippausta Turun alueella järkevään hintaan.

Mainosteippauksen toteutuksessa voit hyödyntää myös graafisen suunnitteljimme näkymystä. 

Ota yhteyttä

Myynti
Kimmo Holmström