Aurinko- ja murtosuojakalvot

Aurinkosuojakalvot parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja turvallisuutta

Aurinkosuojakalvoilla energiatehokkaampi ja turvallisempi koti tai kiinteistö

Monipuolinen aurinkosuojakalvosarja tarjoaa ratkaisun erilaisiin kiinteistöjen lasitusongelmiin, kuten liiallisen sisälämpötilan hallintaan, lämpöhukkaan, valohäikäisyyn, haalistumiin, omaisuuden ja henkilöturvallisuuden lisäämiseen, sekä antaa suojaa ilkivaltaa ja töhrintää vastaan. Sävytetyt kalvot uudistavat julkisivua, kun taas lähes kirkkaat eivät muuta sitä juurikaan. Turun KRM Group Oy asentaa aurinkosuojakalvot edulliseen hintaan.

Aurinkosuojakalvojen hyödyt:

  • Sisälämpötilan hallinta
  • Energiatehokkuus
  • Työskentely- ja oleskelumukavuus
  • Valoheijasteiden ja häikäisyn vähentäminen
  • UV-suoja SPF 285+
  • Esteettisyys

 

Aurinkosuojakalvot voivat myös toimia sirpale- ja murtosuojana, mikä tekee niistä korkealaatuisen suojan kiinteistöjen turvallisuusvaatimuksiin, esimerkiksi myrskyä, tulipaloa, räjähdystä tai murtautumista vastaan. Aurinkosuojakalvo vahvistaa lasin pintaa jopa 104 kg iskuvoimaa vastaan! Kalvoissa on myös UV-suoja 99 % SPF 285+.

GraffitiGard-suojakalvo suojaa lasi- ja peilipintoja, kuten näyteikkunoita, hissien seiniä tai julkisen liikenteen pintoja, ilkivallalta, kemialliselta töhrinnältä ja mekaaniselta hankaukselta. Kalvon vaihtaminen on halvempaa kuin lasin uusiminen!

KRM Group Oy asentaa aurinkosuojakalvot Turun seudulla ja kerromme mielellämme lisää siitä, mikä on sinulle järkevin kalvo. Riittääkö ohut UV-suojaus, tarvitaanko lisäksi vahvempaa lämmöntorjuntaa vai onko kyseessä turvallisuustekijät. Katso myös mainosteippauspalvelumme!

Ota yhteyttä

Myynti
Kimmo Holmström